80% Kavels Land van Winkel in optie

kavel verkoop Land van Winkel

De woensdag 14 januari om 14 uur is de verkoop van de eerste kavels voor de nieuwe wijk Land van Winkel in Abcoude gestart. Binnen een half uur was 80% van alle kavels in optie uitgegeven en hebben zich ook een aantal mensen als reserve aangemeld voor kavels die reeds vergeven waren. Binnen zes maanden worden de opties omgezet in een koopovereenkomsten of worden ze beschikbaar gesteld aan een volgende geïnteresseerde.

Wethouder Moolenburgh spreekt over een succesvolle start van de verkoop: ‘Het blijkt dat mensen graag op deze mooie plek willen wonen en het er zelfs voor over hebben om bijna 50 uur te wachten tot ze een optie konden nemen.’ De wethouder nam persoonlijk de formulieren in ontvangst en feliciteerde ze namens de gemeente met een bloemetje.

De kopers komen uit de gemeente De Ronde Venen, Amsterdam en Diemen. Op korte termijn zal de gemeente besluiten wanneer ook de overige 20 vrije kavels in verkoop komen. Ontwikkelaar Janssen de Jong legt momenteel de laatste hand aan de ontwerpen voor de woningen die zij in Land van Winkel ontwikkelen. Zij starten de verkoop in het voorjaar van dit jaar.