Fase 1 – De Baronie

Comfortabel wonen met allure

UITVERKOCHT

De Baronie vormt de voorname entree van het Land van Winkel. Een schitterend wooneiland geïnspireerd op de adellijke landgoederen van weleer. Ontworpen met oog voor detail en met alle ruimte voor groen en water. Een oase in Land van Winkel. Het appartementengebouw ‘Het Landhuis’ met zes luxe appartementen en een riant penthouse is het statige middelpunt van De Baronie. Met eromheen ‘Het Koetshuis’ met vier comfortabele cottagewoningen en ‘De Oranjerie’ met twee riante twee-onder-een-kapwoningen. Geparkeerde auto’s en fietsen worden, geheel in stijl, grotendeels aan het zicht onttrokken in ‘De Stallen’.

Het Landhuis bestaat uit vier verdiepingen. Met op iedere verdieping slechts twee appartementen voor optimaal comfort. Alle appartementen hebben een ruim terras, op de begane grond met veranda. Het riante penthouse op de derde verdieping heeft maar liefst twee dakterrassen. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht over De Baronie en Land van Winkel. Klik hier voor meer informatie over Het Landhuis.

Het Koetshuis bestaat uit vier bijzonder vormgegeven cottagewoningen. Deze woningen zijn een knipoog naar de charmante Engelse cottages en meten circa 110 m2 met twee verdiepingen. Klik hier voor meer informatie over Het Koetshuis.

De Oranjerie is een statig gebouw met twee twee-onder-een-kapwoningen. De riante woningen van ieder 180 m2 hebben drie verdiepingen. Bovendien hebben deze woningen vrij uitzicht over groen en water. Klik hier voor meer informatie over De Oranjerie

In De Stallen komen in totaal 20 parkeerplaatsen en 13 bergingen. Vormgegeven als een authentieke boerenschuur past De Stallen naadloos en stijlvol in De Baronie. Achter De Stallen komen 7 bezoekersparkeerplaatsen.