Ideale ligging

Aan de rand van het dorpscentrum én Amsterdam

Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam ligt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam.

Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS-station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.

Hollands polderlandschap

Land van Winkel dankt zijn naam aan het riviertje Winkel. Dit riviertje loopt ten zuiden van Abcoude door het groene polderlandschap en verbindt het riviertje Waver met Angstel. Een oer-Hollands en groen weide- en waterlandschap met zijn sloten en dijken. Deze plek kent een rijke historie. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de ruïne van Kasteel Abcoude, waar enkele toekomstige bewoners van Land van Winkel straks op uit zullen kijken. Of de vele bijzondere boerderijen en historische vondsten, zoals een vlaserf en het oerbos.