Uw eigen kavel kopen

Meer informatie over de beschikbare kavels? Klik hier voor de interactieve plankaart.

De diversiteit van vrije kavels in Land van Winkel is groot. Daarom is er per kavel een uniek kavelpaspoort ontwikkeld met alle benodigde informatie. In dit deel van de site informeren we u graag zo volledig mogelijk over het aanbod, de randvoorwaarden en de procedures.

 

Ontwerp van uw woning

Het ontwerp van uw woning dient uit te gaan van de regels in het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan, bij het verkrijgen van een bouwvergunning wordt het ontwerp daarop dus getoetst. U bent vrij bij het selecteren van uw architect. Desgewenst kunt u wel een keuze maken uit een van de architecten op onze lijst. Deze architecten zijn zeer bekend met het hele plan. Ter inspiratie hebben we een boekje samengesteld met enkele architectuurreferenties die passen op de betreffende kavels en die qua sfeer en beeld toegepast zouden kunnen worden op de betreffende kavels. Let wel op dat het referentiebeelden ter inspiratie zijn en dat uw eigen ontwerp moet passen binnen het geldende bestemmingsplan.

 

Uw kavelcoach

U zult niet elk jaar een eigen huis bouwen, en waarschijnlijk is het zelfs de eerste keer. U krijgt te maken met enorme vrijheden, mogelijkheden en keuzes. En om het complex te maken hangen veel van de keuzes met elkaar samen. Dat maakt zelf bouwen een spannend avontuur. Om het niet onnodig spannend te maken stelt de gemeente een kavelcoach kosteloos ter beschikking. Deze ervaren coach helpt u met de juiste antwoorden, zowel bij het kopen van de bouwkavel als het ontwikkelen uw droomhuis. Daarnaast kan deze kavelcoach u en uw architect ook helpen bij een goed verloop van het vergunningentraject. Zodra u het optieformulier voor uw kavel in Land van Winkel getekend heeft, krijgt u automatisch een aanbieding voor 20 kosteloze adviesuren. Deze kunt u inzetten wanneer u wilt met een strippenkaart.

De kavelcoaches zijn:

  • Jos van Oers T 06 211 95 241 jos.van.oers@hotmail.com
  • Jeroen Rijlaarsdam T 06 53 21 67 73 j.rijlaarsdam@nedersticht.nl

 

Relevante documenten

We hebben een aantal documenten voor u geselecteerd die voor u van belang zijn om uw droomhuis te kunnen realiseren. Het belangrijkste document is het kavelpaspoort. In het kavelpaspoort vindt u informatie over de oppervlakte van de kavels, de prijzen van de kavels en de belangrijkste regels uit het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan. Alle documenten kunt u hieronder downloaden en bekijken:

Let op: de actuele beschikbaarheidsstatus van een kavel staat niet in het kavelpaspoort, maar in de plankaart.

  1. Beeldkwaliteitsplan sferenplan
  2. Beeldkwaliteitsplan appendix
  3. Ruimtelijke plannen
    Zoek op locatie Abcoude De Ronde Venen en zoom in op het plan Land van Winkel.
    Hier kunt u alle relevante documenten downloaden betreffende dit bestemmingsplan.

 

Vragen?

Heeft u interesse in of vragen over een bouwkavel in Land van Winkel? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek: