Officiële handeling start woningbouw Land van Winkel

Officiële handeling start woningbouw Land van Winkel

Op 5 november jongstleden vierden toekomstige bewoners en projectbetrokkenen de officiële start bouw van Land van Winkel fase 5 te Abcoude. Deze fase omvat 11 unieke villa’s die voor het grootste deel al verkocht zijn. Rein Kroon, wethouder van de gemeente De Ronde Venen, gaf het feestelijke startsein. Daarna is gezamenlijk getoost op de voorspoedige realisatie van de woningen. De verwachting is dat de kopers eind 2020 hun nieuwe woning kunnen betrekken.

Over Land van Winkel
Woonwijk Land van Winkel ligt op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam. Door de ideale ligging profiteren bewoners zowel van de dorpse charme van Abcoude als van de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam. Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkelt hier in een vriendelijk landschap van weilanden, sloten en de riviertjes de Amstel en de Winkel, circa 200 zeer gevarieerde woningen (hogere prijssegment) in een dorpse setting. In Land van Winkel is geen woning hetzelfde, dankzij de inzet van maar liefst zes architectenbureaus. Bijzonder is dat de woningen geen gasaansluiting hebben en 100% electric zijn.

Onderdeel van de hoogwaardige ontwikkeling in Land van Winkel is de mogelijkheid om deel te nemen aan een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO-Light). Op een select aantal kavels kunnen bewoners mee-ontwerpen en zo hun eigen ‘tailor made’ woning realiseren binnen de strikte kaders van het beeldkwaliteitsplan. Voor meer informatie over het project kunt u kijken op www.landvanwinkel.nl.