Start verkoop 9 vrije kavels

poster 9 kavels

De eerste vrije kavels en woningen op Land van Winkel in Abcoude zijn grotendeels verkocht en de voorbereidingen op het bouwterrein in Abcoude zijn in volle gang. Op zaterdag 28 november 2015 start de verkoop van negen nieuwe vrije kavels. Tussen 12.00 en 15.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom in het verkoopcentrum op de bouwlocatie aan de Doude van Troostwijkstraat in Abcoude voor een verkoopevenement.
 
In Land van Winkel worden in verschillende fasen circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd. Deze negen nieuwe kavels hebben een oppervlakte van 354 m2 tot 695 m2 en komen te liggen in het deelgebied de Wetering met Erven. Een deel waar u met name landelijke woningen zult vinden.
 
De verkoop van deze kavels vindt plaats door inschrijving, eventueel gevolgd door loting door een notaris. Inschrijven is mogelijk vanaf 28 november tot maandag 14 december 2015 12.00 uur. Voor het inschrijfformulier, meer informatie over de kavels en het verkoopproces klik hier. Gemeente De Ronde Venen stelt kosteloos kavelcoaches ter beschikking die u voor 20 adviesuren kunt inschakelen om uw woonwens te verwezenlijken.